Da DOKTOR var på besøg hos Go' morgen Danmark

"Goddag, vi ringer fra TV2 Go' morgen Danmark. Vi vil gerne høre, om du kunne tænke dig at være gæst i morgen kl. 6:00? "

Sådan lød det på, hvad jeg troede ville blive en helt almindelig torsdag eftermiddag i september. Et hurtigt ”ja tak” senere smed jeg alt, hvad jeg havde mellem hænderne og drog afsted til København. Hotel behøvede jeg heldigvis ikke at bekymre mig om: TV2 havde bestilt – og betalt for – overnatning på et hotel kun få hundrede meter fra indgangen til Tivoli, hvor man skal møde op en halv time før udsendelsen.

I den halve time op til interviewet spiste jeg morgenmad, blev forberedt til programmet og fik makeup på (vel nok for at skjule de mørke rander under øjnene). Inde i studiet blev jeg mødt af et køkken, en stue og selvfølgelig værterne selv, som sad klar til at sige godmorgen til alle A-menneskerne i Danmark. Syv minutter efter mit interview var færdigt, vendte jeg snuden mod Jylland igen og krydsede fingre for, at min første optræden på nationalt TV var gået godt.

Hvis du vil vide mere om Doktor eller støtte projektet, har vi lige oprettet en webshop her på siden, hvor du kan se alle vores produkter.